Szolgáltatások

AZ OLDALON TALÁLHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TERMÉKEK 2022.09.01-től KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE ELÉRHETŐK! CÉGES ELSZÁMOLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!

Szolgáltatások hölgyeknek

Színtanácsadás


A színtanácsadás mindennek az alapja, segítségével megismerheted azt, hogy milyen évszaktípusba tartozol, melyek a számodra legelőnyösebb színek.

A színtanácsadás színes kendők segítségével zajlik, közel százféle árnyalatot próbálunk az arcodhoz, hogy megállapítsuk, milyen színtulajdonságokkal is rendelkezel, melyek azok a színek, amik kiemelik az adottságaidat, és melyek, amiket érdemes távolabb tartanod az arcodtól.

A tanácsadás során részletes útmutatást kapsz a színpalettádon szereplő színek kombinálásához, meghatározzuk, milyen hajszínek állnak neked jól, milyen sminkszínek közül válogass, milyen anyagú, színű, mintájú kiegészítőket, szemüvegkeretet, ékszereket viselj.

Az átbeszélt anyagot írásos formában is megkapod, hogy a későbbiekben se felejts el semmi lényegeset, továbbá egy nyomtatott, egyedi színpalettát is adok, hogy mindig kéznél lehessenek a legjobb színeid!

A színtanácsadás professzionális eszközökkel, ideális megvilágítási körülmények között zajlik a smink stúdiómban.

A színtanácsadás korhatár nélkül igénybe vehető.

Megrendelem a színtanácsadást


Sminktanácsadás

A sminktanácsadás során olyan gyakorlati tudásra teszel szert, melynek segítségével magabiztosan fogod tudni magad kisminkelni a jövőben. Átfogó képed lesz a sminkeléshez használt eszközökről, a legfontosabb alapokról, az arc-és szemformádhoz illeszkedő sminkelési módszerekről.

Fontosnak tartom, hogy valódi tapasztalatokra tegyél szert, így a sminkek elkészítésénél az egyik oldaladat én fogom csinálni, a másik oldalt viszont te! Kétféle sminket készítünk közösen, egy szépítő, nappali sminket, amit indulás előtt is bármikor elkészíthetsz, és egy alkalmibb hangulatú, látványos sminket, hogy a különleges alkalmakra is magabiztosan tudj készülni a jövőben!

Amennyiben igény van rá, a sminkfelszerelésedet is átellenőrizzük, javaslom, minden eszközt hozz magaddal, amit általában használni szoktál. A tanácsadás részeként útmutatást kapsz arról is, hol és mit érdemes vásárolnod, ha fejleszteni szeretnéd a sminkpalettádat.

Az átlagos sminktanácsadásokkal ellentétben én mindig színtanácsadással egybekötve végzem ezt a szolgáltatást, hiszen a sminkeléskor használt színek az arcodra kerülnek, a színtípusod pedig meghatározza, hogy mely árnyalatok előnyösek, vagy előnytelenek a számodra.

A sminktanácsadás, sminkoktatás, smink készítés professzionális eszközökkel zajlik a smink stúdiómban, elsősorban az alábbi márkákat használom: Kryolan, Ben Nye, Paris Berlin, Mac, Inglot.
A szolgáltatás nem tartalmaz kozmetikai tanácsadást, a bőrtípusodnak, bőrproblémáidnak ideális kezeléseket, krémtípusokat a kozmetikusoddal tudod egyeztetni.

A sminktanácsadás korhatár nélkül igénybe vehető.

Megrendelem a sminktanácsadást!


Testalkati tanácsadás

Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik csak a testalkati sajátosságaikra szeretnének koncentrálni. Sorra vesszük a vízszintes és a függőleges testarányaidat, megbeszéljük az erősségeidet, az adottságodban rejlő kihívásokat. Megismered az alkatodhoz legjobban passzoló fazonokat, ruha- szoknya- nadrág – kosztüm – kabát típusokat, kiegészítőket, anyagokat, fehérneműket stb..
Beszélünk a számodra megfelelő frizurákról, szemüveg keretekről.

Ezután gyakorlati szemszögből részletesen átbeszélünk minden kérdéses ruhát, kiegészítőt, amit szeretnél megmutatni.

A tanácsadás végére tudni és érteni fogod:
– milyen szempontok alapján érdemes szelektálni a szekrényedben,
– miért áll jól, vagy előnytelenül egy adott ruhadarab,
– hogyan tudod kombinálni a meglévő darabjaidat,
– milyen alapdarabokra lehet még szükséged a jövőben,
– hogyan tudod költséghatékonyan felépíteni az ideális ruhatáradat.

A „testalkati tanácsadás” szolgáltatás 18 év felett vehető igénybe.

Megrendelem a testalkati tanácsadást!


Stílustanácsadás alap csomag

Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik nem szeretnének gyakorlati sminkoktatást.

A stílustanácsadás tartalma:
– színtípus meghatározás, melynek során megismered a számodra legideálisabb öltözék-haj-smink-és kiegészítő színeket.
– a testalkatod részletes elemzése, a vízszintes és függőleges alkati sajátosságok, az adottságaidban rejtőző erősségek és kihívások megbeszélése.
– személyre szabott öltözködési tanácsadás, mely magában foglalja a számodra legideálisabb frizurák, szemüveg keretek, az alkatodhoz illő ruhafazonok, szoknya, nadrág, blézer, kabát típusok, fehérneműk, kiegészítők, anyagtípusok stb. megbeszélését.
– a tanácsadás végén elemzünk minden kérdéses ruhadarabot, kiegészítőt, amit csak meg szeretnél mutatni nekem. Megbeszéljük, milyen irányban érdemes fejlesztened a ruhatáradat, milyen hiányzó alapdarabokat keress a boltokban, mire figyelj a jövőben a vásárlásoknál.

A tanácsadás részeként személyre szabott, nyomtatott színkártyát, munkafüzetet, és sok háttéranyagot kapsz, hogy semmit se felejts el az elhangzottakból!

A tanácsadás célja:
– Objektív képet kapj a fizikai adottságaidról és a ruhatárad állapotáról.
– Egységes, kiegyensúlyozott, jól variálható ruhatárad legyen.
– Magabiztosan és célirányosan vásárolj a jövőben a boltokban.
– Elindulj a személyiséged, az életstílusod és a céljaid kiszolgáló ruhatár felépítése felé.

A „stílustanácsadás alap csomag” szolgáltatás 18 év felett vehető igénybe.

Megrendelem az alap stílustanácsadást!


Stílustanácsadás teljes csomag

Ha mindent szeretnél tudni, ez a szolgáltatás Neked szól!

A stílustanácsadás tartalma:
– színtanácsadás, melynek során megismered az évszaktípusodat, a legelőnyösebb haj-kiegészítő- és sminkszíneidet.
– gyakorlati és elméleti smink oktatás, egy nappali és egy alkalmi smink közös elkészítésével. Az arc-és szemformádhoz illő trükkök, ideális sminktechnikák ismertetése. (A szolgáltatás nem tartalmaz kozmetikai tanácsadást, a bőrtípusodnak, bőrproblémáidnak ideális kezeléseket, krémtípusokat a kozmetikusoddal tudod egyeztetni.)
– a testalkatod részletes elemzése, mérése. Megbeszéljük a hosszanti és vízszintes alkati jellemzőidet, az erősségeidet, a sajátosságaidat.
– egyénre szabott, részletes öltözködési tanácsadás, melynek során megismered a számodra legideálisabb ruha fazonokat, szoknya, nadrág, blézer, kabát típusokat, fehérneműket, kiegészítőket, anyagtípusokat stb.
– a gyakorlatban is hasznosítva a tanultakat megbeszélünk minden kérdéses ruhadarabot, kiegészítőt, sminkeszközt, amit csak szeretnél megmutatni nekem.
– megbeszéljük, mit érdemes fejlesztened a ruhatárodban, milyen alapdarabok beszerzése javasolt, mire érdemes figyelned a vásárláskor.

A tanácsadás részeként személyre szabott, nyomtatott színkártyát, munkafüzetet, és sok háttéranyagot kapsz, hogy semmit se felejts el az elhangzottakból!

A tanácsadás célja:
– A fizikai adottságaiddal kapcsolatos kérdéseid tisztázása, objektív felmérése.
– Az öltözködéssel, megjelenéssel kapcsolatos elvárásaid, céljaid megbeszélése, tisztázása.
– Olyan tudás alapjainak a lefektetése, melyre magabiztosan támaszkodhatsz a jövőben.
– A ruhatárad, megjelenésed jelenlegi állapotának feltérképezése.
– Egy jól használható, harmonikus, variálható, személyiségedet és életviteledet kiszolgáló ruhatár megteremtése.

A „stílustanácsadás teljes csomag” szolgáltatás 18 év felett vehető igénybe.

Megrendelem a teljes stílustanácsadást!


Gardrób rendezés

Ezt a szolgáltatást csak a stílustanácsadás elméleti rész után tudod igénybe venni. Budapest határán belül szívesen házhoz megyek, hogy átbeszéljük az előzőleg megtanultakat, és átültessük a gyakorlatba – a gardróbszekrényed átszelektálásával.

Megrendelem a szolgáltatást!


Bevásárlókörút, vagy alkalmi ruhavásárlás

Ha úgy érzed, segítő kézre van szükséged, a szín-vagy a stílustanácsadás után, örömmel kísérlek el vásárolni, akár a ruhatárad frissítéséről, akár egy konkrét alkalomról van szó.

Megrendelem a közös vásárlást!


Szolgáltatások uraknak

Színtanácsadás

A színtanácsadás mindennek az alapja, segítségével megismerheted azt, hogy milyen évszaktípusba tartozol, melyek a számodra legelőnyösebb színek. A tanácsadás során részletes útmutatást kapsz a színpalettádon szereplő színek kombinálásához, meghatározzuk, milyen öltözékszínek (öltöny, ing, nyakkendő stb.) állnak számodra ideálisan, milyen anyagú, színű, mintájú kiegészítőket viselj.

Az átbeszélt anyagot írásos formában is megkapod, hogy a későbbiekben se felejts el semmi lényegeset.
A színtanácsadás professzionális eszközökkel, ideális megvilágítási körülmények között zajlik a smink stúdiómban.

Megrendelem a színtanácsadást


Bevásárlókörút, vagy alkalmi ruhavásárlás

Ha úgy érzed, segítő kézre van szükséged, a szín-vagy a stílustanácsadás után, örömmel kísérlek el vásárolni, akár a ruhatárad frissítéséről, akár egy konkrét alkalomról van szó.

Megrendelem a közös vásárlást!


Cégeknek

Előadás, tréning, tanácsadás

2022.09.01-től a céges megrendeléseket a KATA törvénymódosítás miatt nem tudok vállalni.

Szívesen tartok megjelenéssel, stílussal, öltözködéssel, sminkeléssel kapcsolatos tréningeket, kurzusokat, előadásokat az ország bármelyik területén akár kisebb, családias légkörű létszámról, akár több száz fős rendezvényről van szó.

Egyedi árajánlatért kérem vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Molnár Tímea
E-mail: info[kukac]stilusmentor.hu

Referenciák

Képzéssel, előadással, tanácsadással kapcsolatban többek között az alábbi cégek tiszteltek meg bizalmukkal:

Cofidis Magyarország
Eger Kulturális Központ
Hungaropharma Zrt.
IBUSZ Utazási Iroda
MagNet Közösségi Ház /Nők tabuk nélkül program
Magyar Telekom Nyrt.
MEXX
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
Prestige Products Hungary Kft.
Rádió 451
SCA Hygiene Products
UBM Agro Zrt.
Verőcei Művelődési Ház – Nő klub
YGEB – Humánerőforrás Központ
Yurkov Fashion Lounge szalon
Brandatti vezetőképző

A Stílus mentor sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. A weboldal igénybevételével elfogadod a sütik használatát. Bővebben

2015. október 1-től az EU-s jogszabályokhoz igazodva a hazai weboldalakon is kötelező tájékoztatni a látogatókat arról, ha a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.

A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal/szolgáltató helyez el a látogató számítógépén, hogy minél egyszerűbbé, és hatékonyabbá tegye a böngészést. A weboldal igénybevételével együtt elfogadod a sütik használatát. Amennyiben nem szeretnél sütiket kapni, akkor zárd be a weboldalt, vagy tiltsd le a sütiket a böngésződ beállításaiban.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Bezár