Referenciák

Vélemények és élménybeszámolók azoktól, akik már részt vettek egy személyes találkozón. (Ha szeretnéd te is megosztani a tapasztalataidat valamelyik szolgáltatásommal kapcsolatban, az oldal alján tudod kitölteni az értékelő űrlapot!)


Kedves Timi! Köszönöm szépen a megküldött

Kedves Timi!

Köszönöm szépen a megküldött képeket, és a tartalmas délutánt! Nagy élmény volt.
Sokat tanultam, és biztosan tudom majd kamatoztatni a hétköznapok során.

További szép napot kívánok, és sok különleges színtípust, akit öröm elemezni! 🙂

Üdvözlettel,
Rebeka

Rebeka

Kedves Timi, Köszönöm szépen ezt az

Kedves Timi,

Köszönöm szépen ezt az élményt, még olvasom az anyagot, nagyon hasznos, megszerettem a palettámat. Lassan elkezdek kísérletezni a színekkel. A rúzsokkal könnyen megy. 🙂
Biztosan lesz kérdésem, pl. a sminkkel kapcsolatban. Ha mindemt elolvastam, akkor szólok, ha van kérdésem.

Legyen szép napod!
Üdvözlettel:
Vera

Vera

Kedves Timi, Nagyon köszönöm, az írásos

Kedves Timi,

Nagyon köszönöm, az írásos anyagokat áttanulmányozom, mert biztosan van olyan infó, ami pénteken nem maradt meg a fejemben 😊
A fotókat is köszönöm, még ezekből is sokat tanulhatok.

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, biztos, hogy fogok még jelentkezni néhány fotóval, kérdéssel.
Nagyon élveztem a napot. Tényleg rengeteg hasznos tanácsot kaptam Tőled. Még annál is többet, mint amire számítottam.

Most még egy kicsit meg kell emésztenem az öltözködéssel kapcsolatos tanácsaidat, aztán a jövő évet egy jó kis gardrób átalakítással kezdem, megválok mindentől, amire eddig sem volt szükségem. Ezt már régóta terveztem, de most legalább már tudatosabban (és talán kicsit könnyebb szívvel) tehetem meg.

Még egyszer köszönök mindent!

Üdv,
Évi

Évi

Kedves Timi! Köszönöm szépen, mind a

Kedves Timi!

Köszönöm szépen, mind a munkafüzet, mind az átküldött anyagok nagyon átfogóak, alaposak, rengeteget segítenek. Szeretném még egyszer megköszönni a tanácsadást, igazán inspiráló élmény volt, nagyon sok hasznos információval gazdagodtam, igyekszem feldolgozni ezeket. 🙂 Örülök, hogy elmentem hozzád, így végre tudatosan alakíthatom a ruhatáramat és a megjelenésemet.

Üdvözlettel,
Kinga

Kinga

Mindenkinek kötelező!

Mindenkinek kötelező! Szín és sminktanácsadáson voltam Timinél, és hiába néztem előtte hetekig az évszaktípusokrol szóló csatornákat youtubeon, nem jöttem rá, hova tartozom. Timit is ott találtam, és egyből szimpatikus volt, meg mivel láttam hogy könyvet is írt, tudtam, jó kezekben leszek. Nagy segítség volt! Rávilágított arra, milyen színeket kerüljek, hiába szerettem azokat, archoz közel nem állnak jól.
A kendőpróbát megelőzően végigvettük a 12 típust példákkal. Végig izgalmas volt- csak a kendőzés után árulta el, hova tartozom. Sminkelés alatt meg sok tippel látott el, pld. hol vehetek jó áron minőségi sminket, arcformámhoz hogyan- hogyan ne sminkeljek. Csak ajánlani tudom!

Tímea

Kedves Tímea!Sejtem hogy nem én

Kedves Tímea!

Sejtem hogy nem én vagyok az első hálálkodó, de szeretném újra megköszönni hogy segítettél megtalálni a színeimet. Egy éve jártam nálad akkor még nagyon elveszve,régóta belefásulva a fekete ruhatáramba mert hát lágy őszként soha addig nem találtam szinte semmit ami jól állt volna, úgy éreztem velem van a baj hogy nem tudok színeket hordani mert mind furán állt.
Azóta kiszortíroztam mindent és kevesebb ruhával,de használhatóbb ruhatárral újraindultam, megrövidült a vásárlási időm és találtam sok szép új darabot,ami segített terhesség után is hogy ne csak fekete zsákruhákkal takargassam magam a kis fent marad plusz kilókkal. Még bőven van hová fejlődnöm és igyekezni fogok.

Köszönöm szépen a segítséget és szép napot kívánok!

Judit

Fantasztikusan éreztem magam, az egyik

Fantasztikusan éreztem magam, az egyik leghasznosabb önfejlesztő kurzus volt, amin eddig részt vettem!

Orsi

Sminktanácsadáson vettem részt Timinél amelynek

Sminktanácsadáson vettem részt Timinél, amelynek minden percét élveztem. Bár napi rendszereséggel sminkelem magam, mégis számtalan új dolgot és fortélyt tanultam.

Timi nemcsak sminkel, hanem meg is tanít sminkelni a tanácsadás során, ami hatalmas önbizalmat ad. Még sosem készítettem igazi alkalmi sminket, Timivel ezt is végignéztük. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne szépülni és jártasabb lenni a sminkelésben.

Köszönöm!

Melinda

Még nyáron volt szerencsém Timinél

Még nyáron volt szerencsém Timinél lenni, azóta is érzem áldásos hatását: biztos kézzel, villámgyorsan tudok választani az üzletben, és sokkal jobban érzem magam a ruháimban. A legnagyobb elismerés viszont az volt, amikor a férjem is észrevette, hogy új ruhában vagyok. ;D

Eszter

Nagyon élveztem a tanácsadást, de

Nagyon élveztem a tanácsadást, de az igazi öröm és visszaigazolás, hogy mennyire hasznos is volt mindez, most érkezett, az első vásárlásom után!
Természetesen velem volt a színkártyám, aminek a segítségével a régebbi több órás válogatás és bizonytalankodás helyett, most pikk-pakk mentek a dolgok.

Végre nincs szomorkodás amiatt, hogy mégsem jól választottam, az új ruhám valóban szuperül fest rajtam, és ami a legjobb, tökéletes harmóniában van az új rúzsokkal, amikkel szintén most leptem megmagam (5 perc alatt 3 rúzst is választottam a kártya alapján, és az eladóhölgy meg is jegyezte, hogy ezentúl mindenkit elküld hozzád színtanácsadásra, úgy ment minden mint a karikacsapás)

Köszönöm Timi! 😉

Ivett

Sok bizonytalanság s némi „halk

Sok bizonytalanság s némi „halk remény” volt bennem, mikor a színtanácsadásra érkeztem. Timi nagyon türelmesen és mégis lendületesen mutatta meg, mi is az, amit jó esetben látnom kell a tükörben.

Mintha egy szín-bűvész kezei közé kerültem volna:a kendőket hagyja kicsit pihenni a nyakadban, majd egy váratlan pillanatban ellebbenti őket, változik a kép, és a kendőlebbenések suhogása közben az ember egyszercsak feleszmél. 🙂

A magam részéről a halk remény beigazolódott, leszállt a vállamról a feltűnést kergető teher, és egyfajta nyugalom, béke köszöntött rám. Hazaértem a lágy őszi színvilágba, amiért nagyon hálás vagyok. Timi nélkül még biztosan elbizonytalankodtam volna pár évig.

Andrea

Nagyon örülök, hogy rászántam magam

Nagyon örülök, hogy rászántam magam és elmentem Timihez! Végig nagyon jól éreztem magam a tanácsadás során, még akkor is, amikor az a sokk ért, hogy se nem Tavasz, se nem Nyár vagyok, hanem Hideg Tél.

Sokkal tudatosabban öltözöm és sminkelek, most hogy tudom, mi áll jól és ez önbizalmat is ad. Minden nőnek receptre kellene felírni színtanácsadást 🙂

Kinga

Kedves Timi! Másfél éve voltam a

Kedves Timi!

Másfél éve voltam a vendéged, és sok minden változott azóta, amióta megismertem a színeimet: jóval több pozitív változás, mint amire valaha számítottam volna. És ezt a tudást nemcsak az öltözködésben tudom használni, de jóval nagyobb érzékenységgel választok színt a szobámhoz, ajándéknak, mert látom és értem. Eddig ez hiányzott, amit ösztönös ráérzés híján meg kellett tanulnom, és ehhez te adtál használható, logikus rendszert – az önbecsülésem is összehasonlíthatatlan azóta.

Üdvözlettel,
Flóra

Flóra

Kedves Timi! Nagyon sokat jelentett nekem

Kedves Timi!

Nagyon sokat jelentett nekem a tegnap délelőtt.
Szeretnék egy laudációt zengeni rólad az oldaladon, ha gondolod tedd közzé:
Timit, ha lehetne, minden nőnek felírnám receptre.

Miért? Sokáig tudnám ecsetelni, hogy külön-külön a sál-teszt, a sminktanácsadás, a méreteim tisztázása mi mindenben megerősített illetve gazdagította az önképemet, ám a legfontosabb számomra az, hogy amit Timi mond, az szakmailag hiteles.

Objektív, ha úgy tetszik tudományosan megalapozott. Színtelítettség, centiméterek stb. stb…. tehát objektív tények, nem pusztán jóindulatú, szubjektív tanácsok, vagy érdekek szerinti manipulálás mint az üzletekben, hanem a reális önképet segíti.

Mindezt kedves, nőcis stílusban. Ha valaki tényleg szeretné magát látni, nem csak nézni, akkor őt javaslom.

Köszönettel, Kati

Kati

Kedves Timi! Nagyon hasznos volt a

Kedves Timi!

Nagyon hasznos volt a veled töltött délelőtt!!! Az utóbbi idők legjobb döntése volt részemről, hogy felkerestelek. Kis túlzással teljesen új életet kezdtem azóta
Belevágtam a nagy mumusba, a hajszínezésbe is. És milyen jól tettem! Igazad volt, hogy mennyire előnytelen szőke/napszívta tincsekkel keretezni az arcomat sötét télként.

Napról-napra, hétről-hétre jobban belerázódom a típusomba. Rávezettél egy útra, ami egyre izgalmasabb és nem érdemes róla letérni! Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy vegyen részt nálad egy ilyen tanácsadáson. Tényleg kötelezővé kéne tenni :))

Egy szóval: nagyon hálás vagyok mindenért és köszönöm szépen, hogy időt és türelmet fordítottál rám!!!

Kriszta

Kedves Timi! Már amikor tőled eljöttem

Kedves Timi!

Már amikor tőled eljöttem is éreztem, hogy -a maximalizmusom miatt- a változás nem lesz könnyű, ám meg kell, hogy mondjam, azóta is nagyon élvezem! Több ruhámat elajándékoztam az elmúlt 10 hónap alatt, így a régiekből csak azt tartottam meg, ami megfelelt az elvárásoknak.

Nem vagyok az a nő, aki szeret vásárolni, ezért kifejezetten jó, hogy a tőled tanultak alapján a vásárlás leegyszerűsödött a számomra, mind időben, mind válogatásban. Már elég a boltba belépve körbe néznem, hogy hol vannak az “én színeim” és csak azokat nézem meg, akár szükségem van rá jelenleg, akár nincs, mert azt is megtanultam, hogy akkor kell megvenni amikor ott van előttem, nem amikor nekem szükségem lenne rá.

A színek után jön a következő szűrő, az anyag és a fazon, és ez egy ránézésre megvan, majd egy gyors próba után eldől. Nincs vacilálás, tanakodás, döntök gyorsan, mint a profik.

Ági

Kedves Timi! Szeretném még egyszer megköszönni,

Kedves Timi!

Szeretném még egyszer megköszönni, nagyon élveztem ezt a tanácsadást, nagy meglepetés ért, hogy hideg tél vagyok, rajtam megdőlt a fekete haj-kék szem sztereotípia :))

Tényleg azt gondolom, hogy a kendőpróba aha-élményt ad, nem is gondolná az ember, hogy így tud látszani a különbség két szín viselése között.

Szóval, élmény volt!!!

Dia

A stílustanácsadás óta fantasztikus változásokon

A stílustanácsadás óta fantasztikus változásokon megyek keresztül, és sokkal jobban is érzem magam.
A legfontosabb, hogy sokkal nőiesebbnek látom magam, főleg mióta hajat vágattam és mindennap sminkelek. Az irodában mindenkinek nagyon tetszett az új frizurám. Minden reggel arcápolási rutinra 20-25 percet szánok, és ebben benne van a sminkelés is.

A színtípusomnak megfelelően vettem szemhéjpúdert, szemhéjalapozót, cc krémet, pirosítót, transzparens púdert, szürke és sötétkék szemceruzát. A szemöldöket is festem mióta megmutattad, hogy érdemes. Már a sminkemet is megdicsérték!! És azóta imaádok sminkholmit is vásárolni.

Egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy segítettél, és elindítottál ezen az úton! 🙂

Ildi

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönöm a

Kedves Timi!

Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot. Nagyon jól éreztem magam. Rengeteg dolgot helyre tettél bennem, amik korábban csak úgy kavarogtak. Most már nyugodt szívvel állok neki az új, tudatos ruhatáram kialakításának. És bátrabban kísérletezek a sminkekkel is.

Üdv, Veronika

Veronika

Nagyon hasznos volt számomra a

Nagyon hasznos volt számomra a tanácsadás, ahogy hazaértem, átvizsgáltam a ruhásszekrényem, és elzártam a palettámon nem szereplő meleg színű darabokat, hogy eszembe se jusson őket felvenni.

Érdekes volt ilyen szemmel átvizsgálni a cuccaimat. Nagyon köszönöm a segítséged, és hogy foglalkoztál velem így százezredik télként is

Nekem fontos volt, átalakítottad a színek hozzám való viszonyával kapcsolatos elvárásaimat, elképzeléseimet. Örülök, hogy hozzád mentem tanácsadásra, mert számomra profi vagy ebben a témában, szóval csak így tovább! 🙂

Anikó

A tanácsadás nagyon különleges élmény

A tanácsadás nagyon különleges élmény volt!

Szakmámból adódóan számtalan coachingon vettem már részt, de a veled töltött délután felért egy kemény, két napos önismereti tréninggel.

Véleményem szerint, ezt minden nőnek még serdülőként, vagy fiatal felnőttként át kellene élnie, akár az osztályfőnöki órák kötelező elemeként még az iskolában.

A gardrób kipakolása ugyan egy kisebb traumával ért fel, de mostmár elférek benne. Szörnyű, hogy mennyi felesleges, célszerűtlen dologra prédáljuk el az időnket és a pénzünket! Most jön a gyakorlás, amit nagyon élvezek! Naponta kapom az ismerősöktől az elismerő szavakat a megjelenésemre.

Gratulálok a munkádhoz és további sok sikert kívánok!

Zsuzsanna

Köszönöm a sok segítséget. Már

Köszönöm a sok segítséget. Már érezhető a hatás, a gardróbom könnyebb lett másfél ikeás zsáknyi ruhával, mégis jobban öltözöttnek érzem magam. A selejtezés átterjedt a lakás többi részére, ami szintén jót tesz.

A legnehezebb része talán az volt, hogy a fejemben lévő 20 éves arcom helyett most látom magamat. Az előnytelen színekben sárga voltam, de elterelődött róla a figyelmem, és egy nekem való színnél azt gondoltam, hogy öregít, hiszen én örök 20 éves vagyok…
Persze így nem is ápoltam úgy az arcom, mint azt megérdemelte volna.
Azt hiszem most ezzel is sikerült kibékülni, és ezt külön köszönöm.

Nem is tudom mikor kaptam utoljára ennyi “de jól nézel ki” “milyen kisimult/kipihent vagy” megjegyzést, ami nagyon jól esett Szép napot, és sok sikert kívánok a munkádhoz!

Rózsa

Először is köszönöm a segítségedet

Először is köszönöm a segítségedet és a türelmedet, amivel hozzám álltál.

Nagyon izgulok mindig, amikor ilyen helyekre megyek, akár egy fellépésen lennék… tényleg kissé lámpalázam is van, nagyon kapkodok, hadarok, nehéz magamról beszélnem, magammal foglalkozni, vagy csak hagyni, hogy más foglalkozzon velem, hogy rám vetüljön az összes figyelem.
Már lassan 3 hónap telt el a találkozásunk óta! Barátkozom a színeimmel és amennyi időm csak jutott rá egy-egy alkalommal igyekeztem mindig “szakértő szemmel” nézni egy ruhaüzlet kínálatát.

Összességében nagyon szeretem a színeimet, sok dicséretet kaptam, hogy milyen jól nézek ki. Nagyon hálás vagyok neked, nélküled ez nem sikerülhetett volna és még mindig a rossz színekben, valószínűleg még nagyobb kérdésekkel küzdenék!

Jó érzés, hogy egy üzlet most már nem a “bőség zavara” érzést kelti bennem, mikor belépek és meglátom a különböző színű és szabású ruhákat.

Köszönettel:

Eszter

Eszter

Soha se voltam úgymond nőies

Soha se voltam úgymond nőies nő, ebben közrejátszott az is, hogy világ életemben laborban, munkaköpenyben dolgoztam, és nem is éreztem szükségét ezzel foglalkozni.

A divat világa túl megfoghatatlan számomra, mint racionális elmének. Ezen tudott változtatni a blogod, majd a személyes konzultáció, ugyanis olyan konkrét, követhető és logikusan felépített rendszert mutattál nekem a színek és az öltözködés tekintetében, amit úgy érzem, képes vagyok végre kezelni és átlátni.

Hálásan köszönöm a munkádat!

Szilvi

Még egyszer köszönöm szépen a

Még egyszer köszönöm szépen a mai délelőttöt, nagyon élveztem és bár viszonylag sok iskolába jártam életemben, messze nálad tanultam egységnyi idő alatt a legtöbbet és a leghasznosabbat 🙂

Réka

Szia Timi! Szeretném megosztani veled, hogy

Szia Timi!

Szeretném megosztani veled, hogy mennyi bókot kaptam a stílustanácsadás óta! Többen is mondták, hogy: ó, milyen jól nézel ki, egészen megfiatalodtál. A főnököm pedig már vagy háromszor mondta: jaj, de sokat fogytál (pedig nem is fogytam), és hogy az arcomon is látszik (mit tud egy jó pirosító?)

Szóval pontosan azt mondják, mint amit te mondtál, hogy egy jól megválaszott szín/ruha darab milyen hatással van.

További jó munkát, és szuper napot kívánok: Móni

Móni

Kedves Timi! Lassan eltelt egy év

Kedves Timi!

Lassan eltelt egy év a találkozásunk óta, és úgy gondoltam, megosztom Veled az élményeimet, tapasztalataimat.
Először is hálás köszönettel tartozom az átadott ismeretekért, szerintem nagyon jó “tanítvány” lettem, és büszke lennél rám. Gyakorlatilag egy év leforgása alatt kicserélődött a ruhatáram 70%-a. Kiszínesedett és mintásodott és praktikussá vált és gyakorlatias és jól variálható és kombinálható és még sorolhatnám….

Nekem nem okoz korlátozást az “évszakom” sőt számomra kinyílt a világ, ami elsősorban a megnyilvánulásokon “mérhető” a legjobban. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, kapok.

Sokkal határozottabb vagyok vásárlásnál, nem téblábolok órákig egy üzletben, hanem max. 10-15 perc alatt ki tudom választani ami tetszik és illik hozzám, próbálok, majd csak azt veszem meg ami valóban szükséges, nincsenek felesleges darabok. Mottó: nem ruhát veszünk, hanem ruhatárat bővítünk….
Persze mindig van hova fejlődni, dolgozom rajta.
Folyamatosan olvasom a cikkeidet, nagyon élvezem őket.

További sok sikert!

Üdvözlettel: Barbara

Barbara

Kedves Timi! Az elmúlt napokban kétszer

Kedves Timi!

Az elmúlt napokban kétszer is elmentem vásárolni, és rádöbbentem, hogy sokkal többet segítettél, mint amit vártam és elképzeltem. (SOKKAL többet!)
A hozzám nem illő ruhákat már vissza sem pakoltam a szekrénybe, és tudom is, kikhez fognak kerülni. (főleg a feketék)

A színkártyámon (fél oszlopot kivéve – naná, hogy a lila) olyan színek szerepelnek, amiket bármikor viselnék, de eddig eszembe sem jutott.

Az üzletekben eltöltött idő fél napról 1 órára redukálódott, nem beszélve az eddig feleslegesen elköltött összegekről. A bejáratból szkenneltem a bolt tartalmát színek szerint, a 2/3-a máris kiesett. Célirányosan keresgélve, már a vállfáról sem vettem le az előnytelen holmikat. Ami tetszett, kipakoltam egymás mellé és összepróbáltam a színeket. (Ekkor érkezett az eladó, és megjegyezte, hogy milyen jó szemem van hozzá – na, ezt előző nap nem mondta volna, az biztos J. )
Nem vittem magammal a színkártyámat, de otthon ellenőriztem, és tökéletesen passzolt minden.

Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, főleg, hogy többen megdícsértek azóta, hogy milyen jól nézek ki (engem, és nem a ruhákat).

Százszor többet ért a Veled eltöltött nap, mint bármelyik pszichológus kanapéja. Mindenkinek ajánlom, ha nincs megelégedve magával, mert nem magunkat kell a ruhához mérni, bánkódni, ha nem áll jól és fogyókúrázni, hanem a ruhát kell a saját alkatunkhoz keresni és örülni, hogy milyen csinosak vagyunk.
Eddig bizony fordítva ültem én is a lovon, remélem, még sokakat a helyes irányba ültetsz.

KÖSZÖNÖM!

üdvözlettel,
Magdi

Magdi

A tanácsadás részeként egy személyre

A tanácsadás részeként egy személyre szabott, részletes munkafüzetem van arról, hogy mit érdemes felvennem, és mit nem, beleértve a szemüveget, a fülbevalót, a frizurát, a sminket, a fehérneműt, a gallért, az ujjakat…
Ilyen átfogó vizsgálaton még nem igazán voltam. És bevallom, néha fájt, pedig a Timi olyan kíméletes volt, hogy azt tanítani kellene. De amikor másnap elmentem vásárolni, egészen más élmény volt, mint amilyen lenni szokott. A ruhák nagy részéről már a vállfán láttam, hogy nem nekem valóak, így megúsztam a strapát, hogy próbálgatnom kelljen őket.

A felpróbált cuccok nagy része jól állt, és amikor nem tetszett, amit a tükörben láttam, nem az volt a reakcióm, hogy a testemmel van a gond, hanem hogy ez a ruha nem az, ami kellően szépen emeli ki az adottságaimat. A ruhák így egyszerűen ruhákká váltak. Vagy az enyémek, vagy nem. Nagyon hálás vagyok ezért.

Viktória

Nagyon hasznos és inspiráló volt

Nagyon hasznos és inspiráló volt a tanácsadás, olyan kérdésekre is kaptam választ, amiket elfelejtettem feltenni. Döbbenetes, hogy mennyi hibát elkövet az ember, gyakran érzi is, hogy valami nem stimmel, csak a tudatosság hiányzik.

Köszönöm a segítő hozzáállásodat, jó volt átélni, hogy nem azon kell gondolkodni, hogy miért nem vagyok valamilyen, hanem ahhoz kell igazítani a megjelenésem, amilyen vagyok, mert számomra az a legjobb, hiszen engem tükröz vissza.

Gyöngyi

A tanácsadás óta hihetetlenül hálás

A tanácsadás óta hihetetlenül hálás vagyok neked a tanultakért, örömmel kamatoztatom nap mint nap, és már a gardróbom is egész szépen kezd alakulni.

Szétválogattam a ruháimat és elajándékoztam az adott színtípus szerinti ismerőseimnek, barátaimnak. A hatás leírhatatlan volt!!!! Mindenki annyira örült, hogy milyen jól álló cuccokat kaptak…én pedig mindenkinek elmeséltem, hogy voltam nálad és tőled tanultam a színelméletet.

A legeslegfontosabb változás az életemben az, hogy végre (így 40 évesen) el tudom fogadni magam olyannak, amilyennek születtem (szőke haj, kék szem, fehér bőr) -sőt, kifejezetten büszke vagyok rá.
Fekete már csak említés szintjén van a ruhatáramban (az is zömmel csak kiegészítő) és tényleg szuperül működik a dolog!!!

Köszönök mindent!
Kati

Kati

Az alkalom, amit tartottál nagyon

Az alkalom, amit tartottál nagyon érdekes és egyben felvillanyozó volt. Átfogó, kerek élményt adott. Furcsa tudni, érezni, hogy az ember “színügyileg” is megtalálhatja a helyét – valahogy úgy tudom megfogalmazni, hogy az eddigi elveszett, “kéne egy gönc – de mi áll jól nekem?” pláza-kóborlásokból egy sokkal tudatosabb nézegetés, vásárlás lesz. Így megvan az az élmény, hogy én irányítok és nem vagyok rákényszerítve/kényszerülve semmire. És ez tök jó

Remélem, hogy sok-sok tanítványnak szerzel még boldogságot ezekkel a tanácsadásokkal.

Köszönettel,
Adél

Adél

Kedves Timi, Lassan közel egy éve,

Kedves Timi,

Lassan közel egy éve, hogy jártál nálam, és megbabonáztál a színek világával. Oly annyira, hogy a blogodon már szinte az összes cikkedet elolvastam. Barátnőket is fertőzök már az évszak elmèlettel. Mert látom most már, hogy mennyit adnak, jelentenek a színek, és sokan bátortalanok. Csak azt érzem, hogy többet és többet akarok tudni a színtanácsadásról, a színekről.

Árgus szemeimnek feltűnik már egy rossz hajszín, vagy felső választás.

Réka

Kedves Timi! Amióta voltam a

Kedves Timi!

Amióta voltam a színtanácsadáson, eltelt egy pici idő. Azóta egyre jobban és jobban próbálom átültetni gyakorlatba az ott tanultakat. Egyre inkább kezdek ráérezni, hogy mi jó és mi nem. Pl. a minap felvettem egy sötétebb barnás rövidnadrágot egy türkiz toppal és tényleg szinte “ragyogtam” benne, fantasztikus érzés volt, meg is dicsért egyik munkatársam, hogy milyen csinos vagyok.

A sminkelést is próbálom az alapján csinálni, amit tanítottál és tényleg nagyon jó szórakozás tud lenni. Az a legjobb érzés az egészben, hogy az ember adottságait bontakoztatja ki, nem pedig megváltoztatja.

Mindenképp szerettem volna még egyszer megköszönni, mert azóta tényleg sokkal tudatosabban tudok öltözködni, nagyon jó szórakozás az egész és kavarog a fejemben, hogy hú, ez nagyszerű lenne, ez is ezzel de jó lenne és szinte “tobzódom a színekben”.

Tényleg nagyszerű alapot ad az önbizalomnak, sokkal jobban a “helyemen érzem magam” a bőrömben és ami a legjobb, hogy jó érzéssel nézek a tükörbe, hihetetlen érzés! Úgyhogy még egyszer nagyon szépen köszönöm, elmondhatatlanul nagyot dobtál “az életben” rajtam most, hisz tényleg egy életre szóló tudás ez . 🙂

Patrícia

Kedves Timi, nagyon köszönöm a sok

Kedves Timi,
nagyon köszönöm a sok hasznos anyagot, és a tanácsadást is!

Egy gondolatot szeretnék megosztani mivel nem vagyok ösztönös ráérző, mindig is volt bennem egy igény, hogy dolgozzak a színlátásomon és a stílusomon, de akármennyit nézelődtem az interneten, nem találtam valódi kiindulási pontokat, és most, olvasgatva az anyagokat, van egy kis gombóc a torkomban a meghatottságtól, hogy végre megérkeztem oda, ahová szerettem volna.

A beszélgetés, a rengeteg anyag, amit elküldtél, közösen egy biztos talpakon álló rendszert alkot. Lenyűgöző az alaposság, a mindenre kiterjedő részletgazdagság és a szakértelem, ami a munkád mögött van. Emellett az is érezhető, hogy valódi érdeklődésből csinálod, nyíltan és barátságosan, őszintén, és az ilyen szakemberi hozzáállás ritka és megfizethetetlen. Sok sikert kívánok a pályádon, és köszönöm a segítséget! Szeretettel ajánlak tovább másoknak, remélem, hogy találkozunk még

Szép hétvégét!

Üdv,
Flóra

Flóra

Kedves Timi! Szeretném megköszönni neked a

Kedves Timi!

Szeretném megköszönni neked a tanácsadást és a küldött anyagokat!
A munkafüzetek nagyon-nagyon hasznosak, rengeteget tanulok belőlük. Fantasztikus anyag. Amellett, hogy nagyon informatív és igényes, külön tetszik, hogy milyen gyönyörűen megfogalmazott és illusztrált. Gratulálok hozzá!
És még egyszer szeretném megköszönni a tanácsadást! Nemcsak sokat tanultam, de nagyon jól is éreztem magam. Eddig is jóban voltam a színekkel, most viszont egészem más aspektusból is láthatom őket – ezt nagyon élvezem. Azóta ha színekről van szó máshogy csoportosítok, szelektálok, sokkal tudatosabban választok.

Köszönöm és sok sikert kívánok Neked a továbbiakban!

Ági

Ági

Szia Timi, köszi még egyszer a

Szia Timi,
köszi még egyszer a “kiképzést”! És a nagy-nagy segítséget a vásárlással!

Szeretném elújságolni, hogy máris megdícsértek!
Hogy milyen jó színű a fölsőm!
Ezt elkönyveltem úgy, hogy jól áll!

Máris kipróbáltam a sminket, amit mutattál, amihez bevásároltunk és remekül éreztem magam benne! Mintha nem is lenne rajtam semmi érzésre, mégis élénkebb volt az arcom, határozottabbak a színek, bőrhibák eltüntetve. Azt is megcsodálták! Talán emellett annak örültem a legjobban, h nem lógtam ki a társaságból mint egyetlen, aki nem visel sminket. Ahogy eddig mindig. Sőt, úgy frizurát is csináltam az eseményre magamnak!

Lamináltam a színlistát, mindig nálam van! Már többször is voltam boltokban, körbenéztem és meglepődve tapasztaltam, hogy az a rettenetes dömping, ruhamennyiség, ami régen úgy lefárasztott, most igazán kevés jóra-szóba-jöhetőre szűkűlt, már csak a színeket nézve is, hát még a fazonokat!

Megnézegettem az anyagokat, amiket küldtél, a kapszula ruhatár építésbe máris belekezdek! Jaj, így annyival könnyebb!!! Hihetetlen, nagyon örülök! Mind nagyon hasznosak!

Zsuzsanna

Kedves Timi, Elsősorban szeretném még egyszer

Kedves Timi,

Elsősorban szeretném még egyszer megköszönni neked a lehetőséget, hogy részt vehettem kedden a tanácsadásodon, nagyszerű és különleges élmény volt, nagyon élveztem, jelenleg is próbálom feldolgozni azt a mérhetetlen mennyiségű információ halmazt amiben részesültem.
Köszönöm!

Orsi

Kedves Timi! Nagyon köszönöm az anyagokat

Kedves Timi!

Nagyon köszönöm az anyagokat és a szerdai tanácsadást is. El sem tudod képzelni, hogy mennyire hasznos volt számomra.

A kis útmutatót, amit készítettél nekem, már rengetegszer átolvastam, a színskálát is megnézem minden nap, hogy rögzüljön a fejemben, hogy melyik szín áll jól nekem.

A hétvégén elmentem vásárolni és nem tekeregtem órákat a boltokban, mert tudtam, hogy melyik ruhák azok (szín alapján), amiket le sem kell vennem a fogasról.
Elkezdtem használni a pirosítót, úgy ahogy mutattad és ma reggel bár kivettem a szekrényből a fekete kardigánt, de vissza is raktam.
Tudom, hogy még nagyon messze vagyok attól, amit el szeretnék érni, de hála Neked, elindultam a jó úton. (remélem)

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!

Anett

Kedves Timi! Nagyon köszönöm az átküldött

Kedves Timi!

Nagyon köszönöm az átküldött anyagot. Örülök, hogy vettem a bátorságot és jelentkeztem annak idején a tanácsadásra, nagyon sok hasznos ötletet, tanácsot kaptam Tőled, amit remélem a gyakorlatban is tudok majd hasznosítani.

További szép napot!

Éva

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönöm az

Kedves Timi!

Nagyon szépen köszönöm az iránymutatást és az írásos anyagot. Nagy türelemmel voltál felém, elnézést a megszeppentségemért. Egyre többet olvasok, foglalkozom a témával, figyelem az utcán is a színeket, kezd ráállni az agyam. Megfogadom a tanácsaidat, tudatosságot viszek a vásárlásaimba. Határozott elképzelésem van arról, milyen darabokat fogok beszerezni

Szemügyre vettem a még bent maradt ruhákat a szekrényemben, még több ruha kerül ki a gardróbomból, már nem érezném bennük jól magam. Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet!

Örültem a találkozásnak, további sok sikert kívánok a munkádban.

Üdvözlettel,
Ildi

Ildi

Szia Timi! Nagyon köszönöm a személyes

Szia Timi!

Nagyon köszönöm a személyes tanácsadást és a most küldött anyagokat is. Életem egyik leghasznosabb ajándéka voltál.
Aki ennyi segítség alapján nem tud fejlődni az esélytelen.
Azóta még jobban (kegyetlenül) kiürítettem a gardróbom.
(Sőt, a párom gardróbját, a gyógyszeres szekrényt , a kamrát és a padlásszobát is. Úgy néz ki az egész életemre hatással lesz, hogy újra kell gondolni mit tartok meg.)
Folyamatosan jár az agyam, hogy miként építsem fel az új ruhatáram.

Még 1 x köszönöm!

Szép napot!
Edit

Edit

Kedves Timi! Novemberben voltam Nálad stílustanácsadáson,

Kedves Timi!

Novemberben voltam Nálad stílustanácsadáson, és szeretném Neked megköszönni, amiket akkor mondtál nekem.

Előtte az öltözködéshez leginkább hezitálás es bosszankodás fűződtek, el voltam veszve a színek és ruhák világában. Ráadásul racionális világban dolgozom, az esztétikának a munkahelyemen sajnos nem sok szerepe van, ott nem volt kitől tanulni. De a tanácsadás óta szépen lassan a helyére kerülnek a dolgok.

Először csak magabiztosabban húztam ki két összeillő ruhadarabot a szekrényből, valamint a hétvégi elutazásokhoz sikerült a táskát töredéknyi idő alatt összepakolni. Már ez rengeteget jelentett!

Aztán lassan belemelegedtem, olvastam, és sokat nézegettem a színkört, és a fejemben kezdett kialakulni, hogyan kellene kinéznie a ruhatáramnak. Ennek megfelelően a ruhatáram is egyre harmonikusabb és teljesebb.

Ne képzelj el nagy dolgokat, csak az én szempontomból nagy lépések ezek. Például kezdek ráérezni, hogy milyen eseményre milyen kabát + táska kombinációt vegyek föl.

Az átalakulás egyik lépcsője volt, hogy kiválogattam azokat a ruháimat, amiknek a szabása és a minősége jó, de a színe nem. És átfestettem őket.

Nagyon hálás vagyok azért, amiért olyan természetességgel és semlegesen álltál hozzám, bíráskodás nélkül. Tudod, milyen megkönnyebbülés volt, hogy nem kellett megfelelni? Mert nem ment volna. Szóval köszi, és csak igy tovább!!

Kata

Kata

A tanácsadás óta szinte csak

A tanácsadás óta szinte csak e körül forog minden a fejemben. Lassan kezdem megérteni, hogy bizony ez fertőző dolog! Ha egyszer ráléptél az útra, neked véged ….mint a botnak… kettő! /..és bizony igaza volt!! ..Veszélyes nő maga Tímea! :-D/

Szép csendesen, lassan-lassan ülepedik bennem a dolog! A ma reggeli kávém mellett ért a felismerés, miszerint nem szól ez sem másról, mint hogy tudom, vagy akarom-e vállalni azt aki-ami vagyok?!
Merek-e az lenni, vagy ragaszkodom inkább a saját verziómhoz, ami ugyan nem vagyok, de annyira jó! … mert én találtam ki magamról, magamnak!
Önismereti tréningeken simán külön blokkot szentelnék ennek a résznek, és bólogatnék mindentudón, amikor magukat (állítólag) jól ismerő emberek sírva fakadnak a saját elemzésüket látván döbbenetükben..

Egyszóval, köszönet a grátiszért amivel megérthettem, hogy bármennyire is zavar időnként másokat, és ezért bármennyire is szeretnék, sosem lehetek az, aki elbújhat a tömegben, mert az én valóm az, aki feltűnik. Tehát, ha nekem ezt dobta a gép, akkor ezt kell megélnem…szégyenérzet nélkül! …És én ma reggel eldöntöttem, hogy belevetem magam!

Sok sikert kívánok a további munkádhoz is, ami nyilvánvalóan missziós jellegű.
Jó érzés tudni, hogy vagytok akik szívügyeteknek tekintitek az utcaképet, már ami a földlakók megjelenését illeti.

Köszönet mindenért:
Judit

Judit

Nagyon köszönöm a munkádat. Elkezdtem

Nagyon köszönöm a munkádat. Elkezdtem használni a tanultakat és működik. Sokkal tudatosabb vagyok a színekben és a szabásmintákban, mint előtte. Egyre jobban látom, hogy mi áll jól nekem.

Emese

Kedves Timi! Először is szeretném megköszönni

Kedves Timi!

Először is szeretném megköszönni az élményt, amit a színtanácsadás nyújtott nekem.

El kell mondanom, hogy még sosem éreztem magam ennyire szépnek, mint ott, a tükör előtt, a színeimben.
Egész életemben küzdöttem magammal, nem volt előttem megfelelő női példa, így nem is tudhattam hogyan lehetnék igazából nőies.

Fiatal korom ellenére is úgy érzem, hogy túl sok időt vesztegettem el arra, hogy olyan akartam lenni amilyen nem vagyok, vagy inkább nem mertem olyan lenni amilyen lehetnék?

A tükör előtt megláttam, hogy van egy finom és nőies oldalam, amit eddig elrejtettem, mert nem tudtam vele mit kezdeni.

Mindig azt mondtam, hogy engem nem érdekelnek a ruhák, és a sminkek. A sminkek tényleg nem, de megmutattad milyen kicsivel mennyit lehet változtatni, kezdek felé hajlani, hogy nem mások becsapása és önámítás a smink, hanem egyrészről valamiféle igényesség, másrészről egy eszköz(akárcsak a ruha) a nők kezében, amivel eredményesebben tudnak részt venni a társadalom nevezetű társasjátékban.
A ruhákat pedig imádom, csak nem merek öltözködni, de remélem ez lassan már múltidő lesz.
Még egyszer köszönök mindent.
Leila

Leila

A találkozó előtt minden bejegyzést

A találkozó előtt minden bejegyzést elolvastam és tökéletesen eltaláltam a színtípusom. Azt hittem, nagy meglepetés már nem érhet. Ennek ellenére rengeteg „hűha-érzés” volt a színes kendőkkel való játék során és ez tart azóta is, hisz új színben látom a világot.

Hidd el, Timi jobban tudja Nálad! És amit tud, azt empátiával, kedvességgel és precizitással adja majd át. Életre szóló élmény és tudás, amit kaptam. Köszönöm!

További sok sikert!
Lilla

Lilla

Szia, Timi kedves! Köszönöm szépen

Szia, Timi kedves!

Köszönöm szépen és úgy anblokk az egész együtt töltött időt…
Nagyon-nagyon hosszú út áll előttem, és nagyon örülök ennek…
Már folyamatában napi ruhaválasztás kapcsán szelektáltam ki darabokat, de hosszú még a folyamat és sok mindentől meg fogok tudni válni a megbeszélt, leírt szempontok alapján és ez csak az egyik része ennek az egésznek.
Ez alapján szelektálom már elővenni tervezett őszi-téli ruháimat is.

Nagyon komoly, elhivatott embert ismertem meg benned ebben a pár órában, és örülök h. Eljutottam hozzád!

Minden jót és sok mosolyt!

Melinda

Kedves Tímea! Köszönöm szépen az írásos

Kedves Tímea!

Köszönöm szépen az írásos anyagokat, falom őket és a blogodat is rendületlenül!
Az elmúlt egy hétben már tudatosabban hordtam a színeimet, és egyből kaptam a pozitív visszajelzéseket. Mindenkinek ajánlani foglak, aki bizonytalan az öltözködésében.

Minden jót kívánok!
Panni

Panni

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönöm az

Kedves Timi!

Nagyon szépen köszönöm az anyagokat, és a tanácsaidat is!
Egyelőre nagyon sok kipróbálandó lehetőséget látok, amikre eddig se a ruhákkal, se a sminkkel kapcsolatban nem gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan szín van ennek a típusnak a palettáján, amilyet eddig nem hordtam.

Amellett, hogy szuperül éreztem magam a tanácsadáson, köszönöm Neked azt is, hogy elindítottál a kritikus gondolkodás felé a drogériák és egyéb kozmetikai boltok kínálatával kapcsolatban, illetve, hogy legyen merszem kételkedni mondjuk egy eladó tanácsában. Nem haladni az árral, hanem mindenben a tudatosságot követni.

Köszönök még egyszer mindent, és további jó munkát, sok-sok érdekes színtípust kívánok Neked!
Gabi

Gabi

Drága Timi! már egy-két napja azon

Drága Timi!

már egy-két napja azon gondolkodom, hogy írok Neked, megköszönöm azt a megváltoztató délelőttöt.
Már elég régóta mocorgott valami bennem, hogy el kellene menni Hozzád, pontosítani azokat az ismereteket, amit itt-ott összeszedtem, olvastam, láttam.

Aztán megérett a gondolat, melyet tett is követett.
Nagyon köszönöm, hogy végtelen nyugalommal és türelemmel próbálgattad a kendőket és kártyákat, néha többször is ugyanazt a darabot, hogy biztosan a legjobb legyen, hogy én a lehető legjobb, legszebb, legtökéletesebb árnyalatot kapjam…

Nagyon köszönöm, hogy végtelen egyszerűséggel, mely az igazi profizmus talán, elérted, hogy újra jól érezzen magam a bőrömben… hogy újra boldogan álljak a szekrény előtt és a lehető legtöbbet hozzam ki magamból.

Tudom, hogy ez egy hosszadalmas út lesz, hogy egy szépen összeválogatott ruhatár legyen, de az indulás sikeres és kecsegtető… én is meg tudom csinálni!
Megígérem, hogy azok az elvek, javaslatok, kártyák alapján csinálom majd a válogatást,ahogyan megeszéltük.

Nagyon köszönöm!
Szeretettel ölellek,
Hajni

Hajni

Kedves Timi! Nagyon szépen köszönöm a

Kedves Timi!
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg hasznos anyagot.
Nagyon kíváncsian vártam a tanácsadást és igazán hasznosnak éreztem.
Próbáltam magam otthon évszak típusba sorolni, de ahogy beigazolódott sokkal több részletre kell figyelni és nem elegendő egy teszt.
Valóságban látni a színeket s hozzá az arc változásait, ez csak élőben lehetséges. Először nem láttam amiket te ,de egy idő után rááll a szem és valóban mindent úgy láttam ahogy mondtad.
Olyan volt a délelőtt mint egy nap az iskolában. Rengeteg információ, csak hallgattam és aztán otthon a munkafüzetet olvasgatva kezdtem megérteni a lényeget. Ez a munkafüzet nagyon hasznos, folyamatosan olvasgatom próbálom memorizálni mert ez lesz a jövőben a segítségemre a vásárlások során.

Nagyon örülök, hogy így döntöttem hogy elindulok a segítségeddel ezen az úton, mert csak hasznomra válhat. A héten bementem egy üzletbe s nagyon hamar végignéztem a kínálatot mert a szemem csak a színkártya színeire fókuszált, s így megtalálom majd a számomra megfelelő darabokat. Idő kell még biztos, mire létrejön a saját “kapszulám” de ez a cél. Sok sikert kívánok a munkádhoz a továbbiakban és remélem sok embert tudsz még elindítani ezen az úton.
Még egyszer mindent köszönök!

Te voltál magamnak a szülinapi ajándék, de mondhatom ezerszer hasznosabb mint egy új ruha vagy cipő ami aztán a szekrény aljában landol…

Ivett

Eddig egyik ruhadarabomat sem választottam

Eddig egyik ruhadarabomat sem választottam tudatosan, soha nem néztem, illik-e a színe hozzám, vagy a szabása az alakomhoz, csak arra figyeltem, tetszik-e az adott ruha. Timivel egy több órás konzultáción beszélgettünk a színtípusomról, az alakomról, az arcom formájáról, sőt a ruháimat is átnéztük. Ezek után kiderült, hogy mennyire előnytelenül választottam meg eddig a ruháimat, kiegészítőimet, smink felszerelésem.

Timi megmutatta, milyen színek emelik ki, teszik üdévé az arcomat, milyen szabású ruhákat és hogy hordjak, hogy az alakom hibáit ellensúlyozzam, milyen frizurát és szemüveget válasszak, hogy az az arcom formájához a leginkább megfelelő legyen. Most már tudom, hogy mely színeket kerüljem el mindenképpen, ha sminkről, öltözködésről van szó és ezután sokkal magabiztosabban fogok a boltokban választani.

Köszönöm Timinek, hogy megmutatta, hogy egy kis odafigyeléssel igazi nő lehet bárkiből!

Zsuzsi

Sosem választottam tudatosan az öltözékemet,

Sosem választottam tudatosan az öltözékemet, vagyis annyi tudatosság volt bennem, hogy kényelmes legyen, de ezen kívül mással nem is nagyon törődtem. Így lehet az, hogy a ruhatáram fergeteges színpalettával rendelkezik (95%-ban a fekete és a fehér különböző mintázatú darabjai voltak megtalálhatók benne). Amikor beszélgettem Timivel arról, hogy szívesen bővíteném a ruhatáramat ingekkel, akkor felajánlotta, hogy ugyan nézzük meg, hogy mégis milyen színek is állnának jól nekem.

Mikorra a végére értünk ennek a színpróbának kiderült, hogy sem a fehér, sem a fekete nem igazán az én színem. Pedig úgy hittem benne már több, mint 30 éve! Na meg fogalmam sem volt arról, hogy vannak különböző évszaktípusok is.

Ezután újdonsült tudásunkkal elmentünk, hogy inget keressünk nekem. Itt nagyon meg is köszönném Timinek a türelmet, mert nem tudom, hogy hány üzletet jártunk végig, és a konfekciómérettől is eléggé különbözök. De a kitartásunk sikerrel koronázta meg a napot, mert végül találtunk egy olyan szép kék színű inget, ami még nekem is tetszett, és a személyes színpalettámba is belefér.

Persze megkaptam én is a hozzám illő színkártyát, hogy a későbbiekben ennek figyelembevételével próbáljak magamnak ruházatot vásárolni, és mellé sok jó tanáccsal is gazdagodtam. Azóta ezek figyelembevételével nézelődök, és vásárolok. Olyan, mintha kicsit jobban kinyíltak volna a férfiosztály lehetőségei számomra.

Zsolt

Timi nagyon kedves volt, sok

Timi nagyon kedves volt, sok időt szánt rám. Megállapította a színtipusomat, megmutatta a számomra előnyös, illetve előnytelen színeket, árnyalatokat, mindezt kendők segítségével a tükör előtt, hogy saját magam is láthassam a pozitív, illetve negatív változást.

Segített megtalálni a hozzám legjobban passzoló anyagokat, mintákat, kiegészítőket, és smink tippekkel is ellátott. Rengeteg újdonságot mondott, sosem gondoltam volna, hogy ennyit számíthat egy jó szín! Ajánlom minden Nőnek aki szeretne fiatalabbnak, szebbnek, üdébbnek látszani, vagy csak kihozni önmagából a lehető legtöbbet!

Anna

Nagyon szépen köszönöm ezt a

Nagyon szépen köszönöm ezt a napot, egy élmény volt! Még soha nem éreztem így magam, nagyon fel voltam dobódva, és még most is! Nem is hiszem el, hogy ilyen szép smink volt az én arcomon, nagyon tetszett és tényleg nagyon szépen köszönöm!:)

Rita

A legjobb karácsonyi ajándékom végül

A legjobb karácsonyi ajándékom végül a tanácsadás lett! Köszönöm, nem gondoltam, hogy ennyi hasznos dolgot tanulok majd magamról! A ruhásszekrényem teljesen új arculatot kapott!

Andi

Fantasztikus volt ez a nap,

Fantasztikus volt ez a nap, a színkártyámon a kedvenc színeim vannak! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm, hogy Timi ennyi időt és energiát szánt a megszépítésemre! 🙂

Júlia

Nagyon hasznos volt számomra ez

Nagyon hasznos volt számomra ez a tanácsadás. 2 kicsi gyerekkel vagyok itthon és már nagyon slampossá, egyszerűvé vált a ruhatáram… tökéletes volt a tavaszi megújulás elkezdéséhez ez a tanácsadás!

A leghasznosabb számomra az volt, hogy megtanultam a jó színeimet – pedig meg voltam győződve arról, hogy ismerem a színeket…. És amióta korábbi kedvencemet, a barnát kiiktattam az életemből, állítom, hogy sokkal jobb kedvűbb vagyok!

A boltokba is határozottadban tudok keresni a színek alapján, ami nem az én színem, ki is kerülöm, így már csak a fazonokat kell megvizsgálnom. Kifejezetten örülök, amikor átlátok az eladón és olyan színt ajánl nekem, ami pocsékul áll, simán nemet tudok mondani

Arra is rájöttem azóta, hogy az aktuális divat sokszor nem a legelőnyösebb mindenkinek, de mégis ezekkel vannak a boltok elárasztva, sajnos. Egyszóval tapasztaltabb és határozottabb lettem, megnőtt az önbizalmam és a családtagjaim is megjegyezték, hogy csinosabban öltözök 🙂

Évi

Köszönöm a segédanyagokat, és a

Köszönöm a segédanyagokat, és a tanácsadást is még egyszer. Azóta vettem már egy-két új ruhadarabot a tanácsaidnak megfelelően, és egyrészt nagyon meg vagyok velük elégedve, másrészt fantasztikus, hogy mennyi időt megspórolok vásárláskor azzal – túlzás nélkül, órákat -, hogy simán át tudok ugrani egyes polcokat, színeket, anyagokat, és elég csak arra a pár darabra koncentrálnom, amik egyáltalán szóba jönnek!

Rita

Ezt mindenképp szerettem volna elmesélni

Ezt mindenképp szerettem volna elmesélni neked: pénteken a Cosmo fotós lánykája megállított az utcán, hogy a streetfashion blog-hoz lefényképezhet-e. Ha jól láttam, végül nem került ki a képem, de így is akkora siker számomra, hogy egyáltalán annyi ember közül kiválasztott. Köszönöm, ebben nagy részed volt neked, aki elindítottál ezen az úton.

Igazad volt, tényleg sokkal könnyebbé vált számomra a vásárlás, már sokkal inkább tudom, mi mindenre figyeljek és mi az, amivel próbálkoznom is felesleges. Így tényleg időt lehet spórolni. Félrenyúlásaim még mindig vannak, de sokkal kevesebb, illetve ha valami mégsem jött be az otthoni próba során, többször is visszavittem kicserélni az adott ruhadarabot.

Ági

Összességében azt kell mondjam, hogy

Összességében azt kell mondjam, hogy szerencsés vagyok amiért lehetőségem volt beszélgetni a témáról és főleg jobban megismerni önmagam.

Timi olyan típusú fiatal nő, akivel bármikor elbeszélgetsz egy kávé mellett, szeretettel és hozzáértően igyekszik segíteni másoknak, ami nekem nagyon szimpatikus.

Az eredmény az lett, hogy először elbizonytalanodtam, folyton elő akartam venni a színkártyámat, hogy melyek is azok az árnyalatok, de miután ülepedett az információ, ma már tudatosan vásároltam olyan darabokat, amiket eddig nem.

Szandra

Szerintem minden nőnek kötelező lenne

Szerintem minden nőnek kötelező lenne életében egyszer részt venni egy személyre szabott színtanácsadáson, hiszen pár óra és olyan hasznos információkat kapsz, amik nagyban megkönnyítik az életedet.

Súlyos tízezreket spórolhatsz meg azzal, ha tudatosan vásárolsz a típusodnak megfelelően! A színek pedig a ruhák mellett az ideális hajszín és smink megtalálásában is segítenek.

Zsuzska

Értékelem, hogy a tanácsadás teljes

Értékelem, hogy a tanácsadás teljes menete szemmel láthatóan jól átgondolt volt. Timi miközben válaszolt az összes kérdésemre, iszonyatos mennyiségű információt átadott. A tanácsadás óta, sokkal tudatosabban tervezem a megjelenésemet és az általam elért (vizuális) hatást.

Ha lenne rá elég energiám biztos ki tudnám számolni, hogy pontosan ez hogyan térült meg az életemben. Nekem a legfontosabb lecke, nem az volt, hogy kevesebbet költök ruhákra (korábban sem volt olyan magas összeg), hanem sokkal pontosabban tudom magam megmutatni és kifejezni a ruháimban és a megjelenésemben.

Ezt a környezetem is észrevette és nagyon sok pozitív visszajelzést (megerősítést) kaptam.

Móni

Kisgyerekes anyukaként nagyon sok dolog

Kisgyerekes anyukaként nagyon sok dolog megváltozott az életemben. Soha se tudtam igazán, hogy mi áll jól nekem.
A férjemtől kaptam ajándékba egy stílustanácsadást, amivel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus voltam, de végeredményben nagyon pozitív élmény volt. Azelőtt mindig a barátnőim tanácsaira hallgattam, de Timi segített megérteni, milyen színek és ruhák állnak hozzám a legközelebb.

A közös vásárlás külön felüdülés volt, soha se gondoltam volna, hogy jól érzem magam egy plázában, de így történt. Nagyon hálás vagyok, amiért sikerült átláthatóvá és egyszerűbbé tennünk a ruhásszekrényemet, különösen a kicsi gyerek mellett.

A férjem azóta sokszor megdicséri a sminkemet, vagy a ruhámat – pedig nem az a dicsérős típus – a vásárlás után pedig azt mondta, nem is enged ki az utcára egyedül, annyira csinos vagyok.

Orsi

A döntésről: Az évek múlásával

A döntésről: Az évek múlásával – és testem átformálódásával – egyre bizonytalanabbá váltam bizonyos döntések meghozatalában, és ezt különösen ruhavásárláskor éreztem. Korábban – impulzív vásárlás ide vagy oda – sikerült jó darabokra szert tennem.

Mostanra jónéhányszor csak „kínomban” vettem meg valamit, ami persze sem fazonban, sem színben, sem kombinálhatóságában nem illet bele a ruhatáramba.
Ekkor úgy döntöttem, ideje lenne profi segítséget kérni. Felkerestem néhány témába vágó oldalt, mikor is rátaláltam Timire (és blogja lelkes olvasója lettem). A “Stílustanácsadás smink nélkül” –i opciót választottam, mert leginkább a testem és színeim újraértelmezéséből eredő gardróbfrissítésre vágytam.

Timiről: Jó volt vele együtt dolgozni, vásárolni, és csak úgy beszélgetni! Felettébb imponáló, hogy pontos, alapos, profi, lényeglátó, kedves, türelmes(!) és empatikus.
Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire sokat segített, és milyen felszabadulttá tett a vele történt találkozás. Végre nem érzek kényszert, hogy össze-vissza vásároljak. Megerősítette bennem azt, hogy a kevesebb mindig több, és hogyan kell és lehet ezt az elvet a gyakorlatban is alkalmazni.

Az eredményről: Célom egy funkcionális, testfelépítésemhez és stílusomhoz illeszkedő, jól kombinálható, minőségi (kapszula) ruhatár megteremtése volt.
Úgy érzem ezt sikerült megvalósítani, mert választásainkat a Férjemen kívül a barátnőim is megdicsérték.
Ahogy már más is írta, szerintem „kötelező” lenne – ha másért nem, hát terápiás célból – minden nőnek és férfinak elindulnia ezen az úton, mert nemcsak önbizalom növelő, hanem pénztárca kímélő is! Ez utóbbit főleg Férjem díjazta és fogja díjazni, mert többé nem fogja hallani tőlem a sokak számára oly ismerős mondatot: „nincs egy rongyom sem, amit felvehetnék…

Anikó

Mátéval mindketten úgy érezzük, hogy

Mátéval mindketten úgy érezzük, hogy nagyon jó befektetés volt felkeresni téged.
Nagyon jól tudjuk hasznosítani mindazt, amire megtanítottál minket. Már szépen épül a gardróbunk és hihetetlenül jó érzés, és megnyugtató, hogy mindig úgy érzem, van mit felvenni.
Már különlegesebb darabokat is veszek magamnak, a kedvencem egy pink blézer.
Sokszor megdicsérnek azóta, hogy milyen szép vagyok.
A sminkben is nagyon szeretem a tőled tanult technikákat.

Úgy érzem, hogy egyre jobban megtalálom a stílusomat, és bár sok év önismereten vagyok túl a munkám miatt, ez a tanácsadás nagyon sokat adott hozzá ahhoz, hogy milyennek definiálom magam és mennyire tudok magabiztosan viselkedni.

Még egyszer nagyon köszönjük és csak így tovább!

Szilvi és Máté

A nővérem vett részt kb.

A nővérem vett részt kb. fél éve egy tanácsadáson Timinél, a változás pedig annyira látványos volt, hogy úgy döntöttem, én is belevágok.

Nagyon hasznos és tartalmas napot töltöttünk a ruhásszekrényem szelektálásával, sminkeléssel, és a rengeteg színes kendővel. Sokáig “szürkének” és jelentéktelennek láttam magam, akinek semmi se áll jól, de a tanácsadás egészen új szempontokat adott, és rájöttem, hogy miért is éreztem így.

Tényleg hatalmas megkönnyebbülés, hogy leegyszerűsödtek a végtelen és frusztráló bevásárlások, és most már tényleg örömömet lelem a ruháimban. Köszönöm!

Erika

A színtanácsadáson én nem az

A színtanácsadáson én nem az a típus lettem, amit korábban gondoltam magamról, de azóta nagyon szeretem a színtípusomat és a vásárláskor is figyelek erre.

Timi a találkozásunkkor alapos, felkészült és nagyon kedves volt, és később is adott tanácsot nekem emailben, ha hozzá fordultam. Azóta én is érdeklődve figyelem a körülöttem élőket és az öltözködésüket a színek szempontjából, nagyon érdekes dolgokat lehet észrevenni!

Zsófi

Az ember már rutinosan veszi

Az ember már rutinosan veszi le a polcról a pulóvert, vagy akaszt le egy ruhát. Szín jó, fazon is megfelel, mehet a kosárba. Aztán véletlenül találtam rá erre az oldalra.

Sok számomra ismeretlen fogalommal találkoztam, ami odáig vezetett, hogy egy személyes beszélgetés után Tímeával elmentünk vásárolni.

Fárasztó, de számomra nagyon hasznos napot töltöttünk el. Lehet, hogy a sminkbe is bele kellene jobban mélyedni?????

Katalin

Bevallom, hogy elsőre valami boszorkányos

Bevallom, hogy elsőre valami boszorkányos hókusz-pókusznak hangzott az egész, és sosem gondoltam, hogy sokat jelenthet a viselt színek harmóniája az arccal, bőrrel, a szemmel stb.

De a végére azt kell mondjam, hogy nagyon is érdemes volt rászánnom az időt, a türelmet és hagyni meggyőzni magam, ami nem kis feladat volt Timi részéről.

Köszönöm!

János

Timi a színtípusom meghatározása után

Timi a színtípusom meghatározása után két különböző sminket készített el nekem.
Mindent elmondott, amit tudni kell a színtípusomhoz illő sminkről, a színekről és a jó minőségű sminkeszközökről, termékekről.

Mivel ritkán sminkelem magam a hétköznapokban, ezért viszonylag gyakorlatlan vagyok a sminkelés terén, így a második smink jó alkalmat kínált arra, hogy gyakoroljam a mozdulatokat. Timi elkészítette az arcom egyik felén a sminket, közben folyamatosan mesélte mit, hogyan csinál. Nekem az volt a feladatom, hogy az arc másik felét ez alapján próbáljam magamnak elkészíteni. Nagyon hasznosnak találtam ezt a módszert, sokat tanultam tőle ez alatt a néhány óra alatt és még ahhoz is kedvet kaptam, hogy gyakrabban sminkeljem magam.:)

A Timi által készített sminkek közül mindkettő nagyon tetszett, szerintem tökéletesen megtalálta a személyiségemhez illő színeket és formákat!

Emi

Értékelést szeretnék írni!

Örömmel fogadom a véleményed, ha részt vettél valamelyik szolgáltatásomon!
Az alábbi űrlap kitöltésével küldheted el az értékelésedet!

Strong Testimonials form submission spinner.

Kötelező

Mi a véleményed, tapasztalatod a szolgáltatásról, amin részt vettél?
https://stilusmentor.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

A Stílus mentor sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. A weboldal igénybevételével elfogadod a sütik használatát. Bővebben

2015. október 1-től az EU-s jogszabályokhoz igazodva a hazai weboldalakon is kötelező tájékoztatni a látogatókat arról, ha a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.

A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal/szolgáltató helyez el a látogató számítógépén, hogy minél egyszerűbbé, és hatékonyabbá tegye a böngészést. A weboldal igénybevételével együtt elfogadod a sütik használatát. Amennyiben nem szeretnél sütiket kapni, akkor zárd be a weboldalt, vagy tiltsd le a sütiket a böngésződ beállításaiban.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Bezár