Kriszti

Kedvesség és kislányos báj. Az első jelzők, amik Krisztiről eszünkbe jutnak. A megjelenése nagyon finom, lágy, sem a haj, sem a szemszín nem követel magának külön figyelmet, így előtérbe kerülhetnek különleges, babás vonásai.

A színei is hasonlóképp visszafogottak, az Ősz meleg-narancsos terrakottái, álmos barnái, sejtelmes pávazöldjei nagyon jól állnak rajta. Az összhang kicsit puha, szolid, barátságos. A Lágy Őszök jellemzője ez, anélkül varázsolnak el minket, hogy észrevennénk.


Mivel a színpróbán kiderült, hogy Kriszti arca mellé szinte kívánkoznak a földes tónusú kávébarnák és téglaszínek, fátyolos, kékeszöld szemeihez is eszerint igyekeztem sminket komponálni. Első körben tompább narancs és csokoládébarna színeket választottam neki (a kendőpróbákhoz teljesen natúr sminket kapott csupán). Ennél a típusnál a sminkben is a finom megoldásokon van a hangsúly, amit az elmosódó, matt szemfestés nagyon jól visszaad. Kriszti szemhéja karakteresen magas, ezért ajánlott mindenképpen felárnyékolni, hogy optikailag szűkítsük ezt a teret és kicsit kinyissuk a szemeket is. Ugyanakkor nagyszerű lehetőséget ad ez a szemtípus ahhoz, hogy elengedjük a fantáziánkat.

A második smink így inkább különleges típus lett, különleges alkalmakra való. Játékosabb, merészebb egy visszafogott nappali változatnál. Itt egyfelől Kriszti szép szemeit igyekeztem kihangsúlyozni, másfelől olyan színkombinációt próbáltam kitalálni, ami nem harsogja túl lágy tónusait, de azért fiatalos és viselhető is marad egyben. A körvonalat egy középsötét antikzölddel, a belső részt naranccsal és kékeszölddel színeztem. Az ajkakra szintén narancsos-barnás natúr alapszín került.Fotók és smink: saját
A cikkben szereplő képek felhasználása kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával, a forrás megjelölésével engedélyezett!


"Sohasem késő feltenni magunknak a következő kérdést: vajon készen állok rá, hogy megváltoztassam az életemet, és én magam is megváltozzam? Nem számít, mennyi idősek vagyunk, és mi minden történt már életünkben; teljesen megújulhatunk." Elif Safak
Molnár Tímea

Hiszem, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenkiben ott rejtőzik a vitalitás ahhoz, hogy (újra) megtalálja legbelső erőforrásait, hogy a jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.

“Kriszti” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .