Akinél ott van a Jolly Joker kártya – az Élénk Tavasz

Szeretem az Agymenőket, nemcsak jópofa, vicces, és könnyed kikapcsolódást nyújtó vígjátéksorozat, hanem nagyon érdekes színtípus-megfejtő is egyben.
Ha valaki ismeri a főszereplőket, talán tudja, hogy Melissa Rauch karaktere (Bernadette Rostenkowski) egy igazi tűzről pattant menyecske: amilyen pici, olyan harcias, és bizony bármit elér, amit csak a fejébe vesz.

Berni sorozatbeli ruhatárát érdekes kettősség jellemzi: amilyen monoton fazonokban (megválaszthatnák a kardigánok koronázatlan királynőjének), olyan dinamikus színvilágban: mindig feltűnő, mindig vidám, mindig apró mintás, és (szinte) mindig tavaszi színvilágú, amit különösen üdítő ennyire konzekvensen látni egy tévésorozatban.
(Ahogy a többi szereplő megjelenése is nagyon átgondolt és jól bekategorizálható természetesen.)


Ez a tartalom a Stílus mentor regisztrált olvasói számára elérhető.


Kérlek .
Még nincs fiókod? Kattints és hozz létre egyet ingyen! Csatlakozz te is!
Molnár Tímea

Hiszem, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenkiben ott rejtőzik a vitalitás ahhoz, hogy (újra) megtalálja legbelső erőforrásait, hogy a jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.

“Akinél ott van a Jolly Joker kártya – az Élénk Tavasz” bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .