Top 5 – 2018 legnépszerűbb cikkei

Kezdjük a 2019-es évet egy kis visszatekintéssel! Idén is összegyűjtöttem a Stílus mentor blogjának legolvasottabb, legnépszerűbb bejegyzéseit!

Köszönöm minden olvasómnak, aki itt járt 2018-ban, köszönöm a támogatást, a hozzászólásokat, a véleményeket, a meglátásokat! Remélem idén is velem tartotok!

Most pedig lássuk, melyek voltak

2018 legnépszerűbb cikkei a Stílus mentor blogjában! *


5. Vágjunk rendet – 10 pontban az alapokról és a színtípusokról

Mivel mindig van, akinek újdonság, összeszedtem néhány gyakran előforduló alapkérdést a színtanácsadással kapcsolatban.

Elolvasom


4. Mindennapi korrektor tévedéseink

Nagyon sokan automatikusan vesznek egy világos korrektort a szemük alatti területekre, és két fontos szempontról feledkeznek el közben: az árnyalatáról és a fedéséről.

Elolvasom


3. Beszéljünk ugyanarról! – akkor most ki a sárga, és ki nem?

Az, hogy sárga fényt látunk a bőrünkben pusztán csak egy tényező, nem jelent azonnali és egyértelmű kategóriát! Nem a sárgaság teszi minket Ősz típussá!

Elolvasom


2. Árulkodó színhatás – eltűnő és feltűnő hajszínek

Érdemes megfigyelnünk, hogyan is változik, erősödik, tompul a hajszínünk szín-és fényhatása egy-egy árnyalat közelségére. Az talán biztosan mondható, hogy egy sötétbarna/fekete hajszín és a tompa színek csatájából sose az előbbi kerül ki vesztesként.

Elolvasom


1. Beszéljünk ugyanarról! – azaz miért gondoljuk a szőkéről, hogy barna?

A színtanácsadás esetében sarkalatos pont, hogy közös fogalmaink legyenek a hajszínekről. Mert a barna a legtöbbször még csak szőke, ahogy a vörös is csupán aranyszőke, ha precízen próbáljuk meghatározni.

Elolvasom


*A listán a 2018. január és 2018. december között publikálásra került cikkek közötti sorrend olvasható.

Érdekelnek az előző évek? Az alábbi linkeken találod az összefoglalókat:

2017
2016
2015
2014
2013


"A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon. Csak akkor öregszel meg, ha már nem szárnyalsz, és hagyod, hogy a pesszimizmus és a cinizmus megdermessze a szívedet." Albert Schweitzer

By |2019-01-01T18:57:53+00:002019. január 01.|cimke: |0 hozzászólás

A szerzőről:

Hiszem, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenkiben ott rejtőzik a vitalitás ahhoz, hogy (újra) megtalálja legbelső erőforrásait, hogy a jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..