GYIK – szolgáltatások

GYIK – szolgáltatások2018-03-06T21:16:45+02:00

A szolgáltatásokkal, megrendeléssel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdésekre találsz itt választ

A szolgáltatások tartalmi és gyakorlati részét nem befolyásolja, ha már részt vettél valamilyen egyéb tanácsadáson. Például a színtípus besorolást akkor is megcsináljuk, ha már be lettél sorolva valahová, vagy a natúr sminket ugyanúgy elkészítjük, ha már voltál sminkoktatáson.

Hiszek benne, hogy mindenkitől lehet valami hasznosat tanulni, másfelől fény derülhet az esetleges pontatlanságokra, kérdésekre, bizonytalanságokra. Vagy ellenkezőleg, megerősítésként szolgálhat, ha hasonló eredményre jutunk.

Előzetes egyeztetés alapján, útiköltség és kiszállási díj kalkulációval. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Igen, ezek igényektől, helyszíntől, létszámtól, témától függően egyedi ajánlat részét képezik, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Én elsősorban a személyes találkozás hatékonyságában és közvetlenségében hiszek.

Eddig mindenkivel sikerült közös időpontot találnunk, aki szeretett volna részt venni egy tanácsadáson. Érdemes mielőbb lefoglalni egy fix dátumot, mivel a külföldön élők többsége leginkább a nagyobb ünnepekre, szünidőkre látogat haza, így ezek az időszakok értelemszerűen gyorsan megtelnek.

Mivel ez a szolgáltatás rád fókuszál, és te vagy a középpontjában, kizárólag te tudod eldönteni, hogy mi vonhatja el róla a figyelmedet, mennyi időt tudsz rászánni, meg szeretnéd-e oldani a gyerek elhelyezését, illetve mennyire szeretnél egy átmenetinek nevezhető időszakban találkozni velem.

Természetesen beszélhetünk a jelenlegi megjelenésedről (például a színtanácsadás független a kilóid számától, és sminkelni is meg tudsz szépen tanulni várandósan is), és fél-egy év múlva újra találkozhatunk egy konzultációra. Ez csak a te döntéseden múlik.

Megértem, hogy sokan a lelkesedés lendületével azonnal találkozni szeretnének, de ez nagyon ritkán valósítható meg, különösen a “Budapesten vagyok a héten, a szombaton lesz az esküvőm, vagy a ráérsz-e holnap egy shoppingolásra?” – kontaktok.

Természetesen előfordulhatnak váratlan lemondások, ahova becsúszhat egy-egy szerencsés jelölt, de az előjegyzési idő általában több hét.

A színtípus besorolásnál döntő fontosságú a megfelelő megvilágítás, a fizikai színreflexió megfigyelése az arcon, a személyes visszacsatolás. Így ezt a szolgáltatást csak egy személyes találkozó keretein belül van módodban igénybe venni.
Mivel a színtanácsadás univerzálisnak és unisexnek nevezhető, ezért férfiak részére is elérhető a szolgáltatásaim között. Ezt nemtől, kortól függetlenül mindenkinek javaslom, mert nagyon fontos alapját képezi az öltözködésnek. A visszajelzések alapján a férfiak ugyanolyan mélységben tudják hasznosítani a színtanácsadáson tanultakat, mint a nők.

Férfiaknak szóló testalkati-és öltözködésbeli tanácsadással viszont nem foglalkozom. Úgy vélem, ez egy teljesen külön álló, komplex részterület (hasonlóképp a férfi szabósághoz), melyet szakmailag megfelelő mélységben érdemes csak átadni. Felszínesen pedig nem szeretném.

Vannak kifejezetten férfi öltözködésre specializálódott tanácsadók, illetve olyan szakemberek akik mindkét nemmel foglalkoznak.

A sikeres tanácsadás alapja nem a kor, hanem az érdeklődés, a nyitottság, a motiváció.

  • A színtanácsadás és a sminktanácsadás kortalanul igénybe vehető.
  • A stílustanácsadás csomagok és a gardróbrendezés szolgáltatások csak 18 év fölött vehetők igénybe, mivel a tananyagaim elsősorban felnőtteknek szólnak, az ő igényeikhez igazítva.
Talán sokan meglepődnek, amikor erre a válaszom az, hogy: én bizony semmit. A változás a te feladatod!

A stílustanácsadás sokkal inkább konzultáció, beszélgetés, iránymutatás, kevésbé egy látványos showműsor, amiben egy “teljesen új” nőt kreálnak a tévénézők, vagy a divatmagazinok számára.A lényeges, fizikai változások a tanácsadást követően várnak rád, hiszen például fodrászhoz te mész el, sminkelni te fogsz gyakrabban, előnyösebb színeket vásárolni szintén. A változást te indítod majd el azzal, hogy fokozatosan egyre többet alakítasz a megjelenéssel kapcsolatos rutinjaidon. Így a változás nem egy külső hatás, hanem sokkal inkább egy eredményesebb, megérleltebb belső (ön)munkává válik.

Többek között ezért is hangsúlyozom, hogy egy stílustanácsadásból mindenki pontosan annyit és olyan mélységben hasznosít, amennyire kapacitása, ideje, motiváltsága van.

A “stílustanácsadás alap-és teljes csomagok” komplett programok, így nem megbonthatók.
Amennyiben szeretnéd több részletben végigcsinálni a tanácsadást, a különálló szolgáltatásokat van lehetőséged megrendelni.

Például először szín-vagy sminktanácsadásra találkozunk, majd a későbbiekben egy kizárólag testalkati elemzést tartalmazó gardróbrendezésre, így két alkalommal teljesen le tudod fedni a stílustanácsadás csomagok tartalmi részét.

Köszönöm a bizalmat, de a szolgáltatásaim fő célja az, hogy te magad is értsd és lásd az adottságaidat, és a számodra legideálisabb színek, fazonok működési elveit. Hiszen nem lehetek ott minden egyes vásárlásnál. Ezért szükséges előtte egy személyes konzultáció.

Amennyiben a párodat/rokonodat szeretnéd egy közös vásárlásra befizetni, minimum egy színtanácsadáson, vagy egy testalkat megbeszélésen javasolt részt vennie.

Kérlek, hogy a meghirdetett szolgáltatások és csomagajánlatok közül válassz.

A tanácsadások a lehető leghatékonyabb, és leginformatívabb módon vannak összeállítva, több év, és több száz tanácsadás tapasztalata alapján. Szakmailag nem tartalmaznak felesleges elemeket.

A gardróbrendezés módja és mélysége teljesen egyéni döntés kérdése. Csak azt nézzük át, amit te szeretnél megmutatni nekem, kérdés nélkül nem pakolom ki senki szekrényét, és nem is mindenki igényli.

  1. Kiszállás esetén nálad nézzük át a kérdéses ruhadarabokat, kiegészítőket. Ez lehet egy adott szezon átfésülése, lehet a teljes ruhatárad, vagy csak azok az új beszerzések, amikkel az eltelt időszakban gazdagodtál.
  2. Amennyiben te látogatsz el a smink stúdiómba, úgy hozhatod magaddal azokat a darabokat, amiket szeretnél megbeszélni. A legtöbben bőrönddel érkeznek, vagy otthon előzőleg lefotózzák a ruhatáruk kérdéses részét.
Igen, egy fő nyugodtan elkísérhet, csak kérlek jelezd előre.
Természetesen erre is van lehetőség! Bármelyik, árlistában szereplő sminkelési szolgáltatást igénybe lehet venni, függetlenül a tanácsadásoktól.

Többen élni is szoktak vele, vagy visszatérnek egy-egy fontosabb esemény előtt egy kis megszépülésre a smink stúdiómba. Időpont egyeztetés előzetesen szükséges.

Ez igényektől, céloktól függő tényező.

Értelemszerűen más összegről beszélünk, ha valaki csak egy alkalmi öltözéket szeretne összeállítani, és más, ha valakinek szinte nulláról kell felépíteni a ruhatárát. A leggyakoribb összeghatár az 50.000 – 150.000 Ft.- közötti érték, de nem ritka az ennél magasabb költségkeret sem.

Igény, elképzelés, cél szerint plázákba, turkálókba, butikokba, szalonokba, méterárú-és bizsuboltokba, cipő-és kiegészítő szaküzletekbe, fehérnemű boltokba. Sőt, akár parfümériába, drogériába, sminkboltokba is betévedhetünk.

A vásárlás a te igényeidhez igazodik, nincsenek kötelező helyszínek, nem vagyok szerződéses viszonyban semmilyen ruhabolttal.

Az időpont előjegyzés hossza függ az adott szolgáltatástól. Egy 1,5-2 órás színtanácsadásra várhatóan közelebbi időpontot tudok adni neked, mint egy 4-5 óra hosszú találkozóra.

Mindent megteszek azért, hogy a lehető legközelebbi, és számodra legkényelmesebben megoldható időpontot megtaláljuk, viszont kérlek számíts rá, hogy a várakozási idő akár több hónapos is lehet.

A szolgáltatások hétköznap és munkanapokon vehetők igénybe.

A rövidebb, 1,5-3 órás tanácsadások, vásárlások rugalmasabban tervezhetők, vagy délelőtti, vagy délutáni kezdéssel is megvalósíthatók, igény szerint.

Egy komplex tanácsadás esetén viszont hosszabb időtartammal, egyéntől függően 4-6 órával érdemes számolni, ebben az esetben értelemszerűen nem tudjuk a tanácsadást délután 16-17 órakor elkezdeni, csak délelőtt. Ezekre az alkalmakra a legtöbb vendégem szabadnapot vesz ki.

Minden ügyfelemnek lehetőséget biztosítok az utólagos konzultációra! Az emailen történő kapcsolattartás ingyenes, a személyes találkozó előre egyeztetést igényel, és óradíjas.
Minden tanácsadással kapcsolatos információt, időpontfoglalást, ajánlatot stb. kizárólag írásban rögzített módon adok, többek között a későbbi félreértések elkerülése végett. Minden emailre igyekszem legkésőbb 48 órán belül válaszolni, különösen, ha sürgősnek minősülnek.

A megrendelésedet az alábbi linken, az űrlap kitöltésével tudod elküldeni.

A rendelés véglegesítése, az egyéni igények megbeszélése, az időpontfoglalás emailen keresztül zajlik.

Az ajándékutalvány szolgáltatás 2018. január 31-én megszűnt.

Személyes szolgáltatás, személyes élmény

Bár egészében véve a szín-vagy a stílustanácsadás a külsőségekről, az öltözködésről szól, valójában nagyon is személyes, bensőséges teret igényel.

Napjainkban egyre népszerűbbek a legkülönbözőbb stylist szolgáltatások, ugyanakkor nem minden esetben, és nem mindenkinek jelentenek valóban segítséget, még ha az ajándékozó felet a tiszta, szerető jószándék is vezérli ebben a kérdésben.

Ha valakiben nem fogalmazódik meg a változtatásra, megújulásra való igény, vágy, nem lehet kívülről erőltetni. Fontos, hogy a szolgáltatásokon történő részvétel saját döntés legyen.

Az eredményes és hatékony közös munka feltétele a bizalom és a nyitottság.
Mivel egy teljesen személyre szabott szolgáltatásról, élményről van szó, kardinális, hogy a tanácsadáson résztvevő vendég maga döntsön arról, milyen konkrét szolgáltatást szeretne, ki az a szakértő, akivel összhangot érez, aki előtt meg tud nyílni, meg tudja fogalmazni a megjelenésével kapcsolatos aggályait, érzéseit, nehézségeit.

Továbbra is szeretettel várom bárki jelentkezését, aki szeretne velem személyesen találkozni, tanácsot kérni.


Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, bátran írj nekem!

Üzenet küldése


Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Tárgy

Időpontot a megrendelő űrlap kitöltésével tudsz kérni, az alábbi linken: megrendelés 

Üzeneted

(Az űrlap adatainak elküldése internetkapcsolattól függően pár másodpercig tarthat. Kérlek várd meg a megerősítést.)