Egy nagyszerű barátság kezdete: Remington Reveal arctisztító

Nincs is frusztrálóbb élmény a nap végén makacskodó sminknél. Annak ellenére, hogy főként vizes bázisú, könnyedén eltávolítható anyagokat használok, (leszámítva persze a minden nő estéjét feketén megkeserítő szempillaspirált), a napi arctisztítás folyamatos küzdelem a számomra.

Valahogy sose éreztem, hogy valóban mindent eltávolítottak volna az arcomról a lemosók és habok, és krémek, és vizek, és rongyok, és kétbázisúak, és a fél DéeM… mert szerintem már nagyjából minden sminklemosón túl vagyok az Óperencián innen és a márkahegyeken és völgyeken túl. Sőt! Már-már gyanakodni kezdtem, hogy a lemosó vatták valójában vízre aktiválódó “kamu-kosz-festéket” tartalmaznak, hogy sose érezd úgy: egy körrel leszedhetsz bármit is az arcodról. (Éljenek az összeesküvés elméletek!)

Remington Reveal

Egyik ismerősöm polcán láttam először arctisztító készüléket, vagy inkább egy óriás elektromos fogkefét :), és annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy úgy döntöttem, én is kipróbálom, valóban hatékonyabb-e velük a sminklemosás? Rövid netes böngészés után a Remington Revealt választottam a pozitív visszajelzések alapján.
Közel másfél hónapja használom ezt a gépet, és leszámítva, hogy még eggyel több töltőt és neszesszert kell pakolgatni a lakásban, meg vagyok vele elégedve.

Gyors. Nagyon gyors.

A gyorsat itt 1 percben mérhetjük, ugyanis ennyi időre van szüksége a kis körfejnek, hogy alaposan végigtisztogassa az arc három fő területét: a homlokot és a két orcát. És hogy még csak gondolkodni se kelljen közben, 20 másodpercenként jelez a gép, hogy ideje térfelet váltanunk.
A marketing részének elemzését, hogy mélyen, és szuper intelligensen, és űrtechnológiával tisztít, meghagynám a kozmetikusoknak, nekem egyetlen lényegi szempontot kell csak teljesítenie ennek a gépnek: szedje le az alapozómat és pont. Ezt a funkcióját pedig egyelőre úgy tűnik, betölti.

Szerintem tovább tart elővenni, majd elpakolni a neszesszerből az egész készletet, mint amennyit az arctisztítással foglalatoskodunk. Szóval ebben az esetben valóban nem lehet kifogás az, hogy nincs rá időnk. Mármint 1 percnyi időnk. Természetesen az ember tovább is eldöngicsél egy ilyen készülékkel, bármikor újra indítható, három sebességfokozattal, és alaptartozékként háromféle fejtípussal rendelkezik.

Ha valaki esetleg érzékenyebb bőrű, a normál fejet elő se kell vennie, bőven elég a szenzitív a mindennapos arctisztításhoz.  Hozzá kell szoknia a bőrnek a különböző fej-intenzitáshoz, de igazából a normál fej már-már egy laza bőrradírozásnak is megfelel.
A csomag része még egy masszírozó fej, ami nálam egyelőre inkább a vicces, mint a praktikus eszközök sorát gyarapítja. Fontos szempont volt a vásárlásnál a cserélhetőség: a gyártó 3-4 havi fejfrissítést javasol, és szerencsére úgy tűnik, a nagyobb áruházakban ez bármikor meg is oldható.

Amin elmereng az ember: az ára

Hozzá kell tennem, hogy a földöntúli tisztaság érzése mellett ez a gép nem olcsó, de ha összeadom, hogy esetenként akár kétféle lemosóval, három-négy-öt vattakorongot is elhasználok a teljes sminkeltávolításra, a sok kicsiből összejön az ára. Illetve engem elég erőteljesen motivál arra, hogy használjam is, ne csak porosodjon a helyén.

Összefoglalóan tehát kellemesen, tapinthatóan, érezhetően és (vattakorongban mérve is) jól láthatóan tisztít a Remington Reveal készüléke, ami tökéletes segítője lehet a hétköznapi arctisztítási rutinunknak. (És egyben tökéletesen előkészítheti a bőrt a másnap sminkre is!)
Csak ajánlani tudom azoknak, akik kacérkodtak egy hasonló készülék kipróbálásával. (Logikusan, szemkörnyékre, szemre nem használható!)

Az alábbi videó segít elképzelni a nem túl bonyolult működését, bár mulatságos, amikor kisminkelt modellek arctisztítanak, majd sminkben mosolyognak, milyen tiszta is lett az arcuk. (A tornatanárom ezt annak idején csak cicamosdinak definiálta.)

Élethűbb lenne az a bemutató videó, ami azt ábrázolja, hogyan lesz tele 1 perc alatt az orrod a szemed és a szád felhabosodott arctisztítóval, ha túl sokat teszel egyszerre a fejre, és túlságosan vízes a kefe. 😀 😀
Szóval egy gyakorlati jótanács: a homlok részt hagyjátok utoljára.


Mivel nem szeretném a teljes specifikációt bemásolni, az alábbi linkre kattintva bővebb információhoz juthat, akit érdekel: Remington Reveal termék leírás.


"A divatnak nem az a lényege, hogy mi illendő. Az öltözködés sokkal élvezetesebb, ha téged tölt el örömmel."Alexander Wang

Molnár Tímea

Hiszem, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenkiben ott rejtőzik a vitalitás ahhoz, hogy (újra) megtalálja legbelső erőforrásait, hogy a jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..